منتدى طيبة سات
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى طيبة سات
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى طيبة سات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


معانا عمرك ما هتندم مواضيع وحوارات جامدة
 
الرئيسيةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولتسجيل دخول الأعضاء

 

 طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
محمد مراد
نائب المدير
نائب المدير
محمد مراد


ذكر
العقرب
الخنزير
عدد المساهمات : 109
تاريخ التسجيل : 28/02/2010
العمر : 28

طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة   طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالجمعة ديسمبر 03, 2010 8:57 am

اول حاجه هنجيب قطعه الخميره ونحطها فى كوبايه ونضيف لها سكر ملعقه او ملعقه ونص صغيره ونقلبها فى شويه ميه بس مش تكون سخنه عشان الخميره مش تبوظ
المهم بعد ما نعمل كدا هنجيب الاناء اللى هنعجن فيه العجين ونحط فيه بيضه وذره ملح والخميره اللى عملناها وربع كوبايه زيت

بعد ما نعمل كدا هنقلبهم فى بعض جداا لحد ما يبقوا شبه المياه خلاص
بعد كدا نضيف الدقيق لهم يعنى 3 كوبايات عشان تبقى كميه كويسه


ونعجنهم فى بعض وطبعا نحط على ايدينا زيت عشان العجين مش يلزق فى ايدينا
ونضيف ميه كل ما نحتاج لحد ما تبقى حلوة
بعد كدا نسيبها بقى تخمر مع نفسها ونكمل احنا بقيت الحاجه
هنبدأ نجهز صلصه البيتزا
ودا بالمكونات
3 حبات طماطم عصير وبصله متوسطه مفرومه ومعلقه كبيره دقيق وزيت وملح بهارات

اول حاجه هنجيب البصله ونقشرها ونفرمها فى الكبه


وبعد كدا هنعصر الطماطم فى الخلاط ونصفيها من البزور


وبعدين نجيب حله بقى ونحط فيها الزيت
والبصله المفرومه
لحد ما لونها يبقى دهبى
بعد كدا هنضيف ملعقه الدقيق الكبيره ونقلب ونضيف الطماطم ونقلب ونسيبها لحد ما تغلى ونضيف الملح والبهارات ونقلب ولحد ما تغلى وتبقى قوامها غليظ شويه



وبعد كدا نسيلها تبرد ونبدأ نعمل اللحمه المفرومه
هنفرم البصله برده وهنجيب اللحمه


ونبدا باننا نحط فى الحله زيت وبعد كدا نحط البصله لحد ما تدى لون ذهبى
ونضيف اللحمه المفرومه
ونقلب لحد ما تتفتت كلها
ونضيف ملح وبهارات
لحد ما تبقى بالشكل الكويس

بعد كدا نسيبها
ونفرد العجيبنه اللى طبعا حجمها كبر وبقت متخمره ونحط فى الصينيه 3 معالق زيت وندهن الصينينه كلها وبعد كدا نفرد العجينه بالشكل دا ونسيبها تخمر برده عما نجهز بقيت الحاجه






ونبدأ بقى بتقطيع الحاجات اللى هنحطها فى البيتزا
ونقطه الزيتون دواير وقع صغيره والطاطم حلقات رقيقه جداا والفلفل الاخضر برده والجبنه الومى تاخد لفه واحده فى الكبه او بالسكينه قطع صغيره او بالمبشره اختارى اللى يناسبك
لحد ما تبقى المكونات بالشكل دا

بعد كدا هنجيب الصينيه اللى حطينا فيها العجينه هنلاقى ان فعلا حجمها زاد
ونبدا بقى باول حاجه اننا نضيف الصلصه باللتساوى


وبعد كدا نساوى الصلصه بالملعقه


وبعد كدا هنضيف اللحمه المفرومه بالتساوى


وبعد كدا نضيف الفلفل الاخضر


وبعد كدا نضيف الجبنه الرومى


وبعد كدا نضيف الزيتون هو مش باين بس لو دققتوا هتشوفوه عشان بس شبه اللحمه


وبعد كدا نبدأ بوضع حلقات الطماطم ونساوى السطح بالايدين بس بالضغط الخفيف


وبعد كدا نحطها فى الفرن ودرجه حراره هاديه ونسيبها لحد ما نلاقى ان الجوانب بدأت تدى لون احمر كداا
نقوم نشغل الشوايه ونرفع الصينيه من تحت لفوق
ونطفى الفرن من تحت ونسيبها مع الشوايه بقى ونخلى النار هاديه عشان متتحرقش
ونسيبها لحد ما نلاقى ان من فوق ادت لون الاستواء يعنى بقت لونها احمر كدا والطماطم نشفت واستوت وكدا يعنى

وتقطع مثلثات او اى شكل ما تحبه بقى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الزعيم
الملك
الملك
الزعيم


ذكر
عدد المساهمات : 488
تاريخ التسجيل : 23/01/2010
الموقع : WwW.t7basaat.yoo7.CoM

طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة   طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالجمعة ديسمبر 03, 2010 9:35 am

جميلة جدا
بالهنة والشفة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://t7basaat.yoo7.com
 
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل كريب الشاورما بالدجاج - طريقة عمل الكريب

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى طيبة سات :: .•:*¨`*:•.₪منتديات عالم حوواء.•:*¨`*:•.₪ :: مطبخ حووواء-
انتقل الى:  
المواضيع الأخيرة
» حصريا نسخة الثبات من السفن الاجمل ؟ Windows 7 xDark™ Deluxe x64 v3.1 RG مفعله تحميل مباشر ع اكثر من سيرفر
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء أكتوبر 29, 2013 9:49 pm من طرف ابو عمر

» مكتبة افلام نجم القتال والاكشن ( TonY Jaa ) كاملة ومترجمة بجودة DvDRip
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالجمعة ديسمبر 23, 2011 10:39 am من طرف nismi

» احسن برنامج انتخابى لمجلس الشعب 2011 للأستاذ محمد اسماعيل الشريف
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالجمعة ديسمبر 23, 2011 8:52 am من طرف الزعيم

» البرنامج الانتخابى للاستاذ محمد اسماعيل الشريف
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالخميس ديسمبر 22, 2011 4:28 pm من طرف الزعيم

» الاستاذ محمد اسماعيل الشريف مرشح لمجلس الشعب 2011
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالجمعة ديسمبر 02, 2011 5:03 pm من طرف الزعيم

» ثورة 25 يناير
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء نوفمبر 01, 2011 7:59 pm من طرف الزعيم

» شباب 25 يناير بالدنابيق
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء نوفمبر 01, 2011 7:53 pm من طرف الزعيم

» الارقام السريه لجميع انواع الرسيفرات
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالإثنين أكتوبر 10, 2011 4:07 pm من طرف شاهين

» @@@الشيرينج*--على جهازecholink 700 واشباهه من الاجهزة @@@
طريقة عمل البتزا باللحمة المفرومة Emptyالسبت يوليو 30, 2011 12:24 am من طرف zidan1938

أقسام المنتدى

 
اعلان منتداك مجانى لمده 10 ايام " يلا بسرعه الحق العرض "
 

                      

object> p>

حقوق
Powered byt7basaat ® Version 2

Copyright © 2011

.:: جميع الحقوق محفوظه لمنتدى طيبة سات © ::.

جميع المواضيع و الردود تعبر عن رأي صاحبها ولا تعبر عن رأي إداره منتدى طيبة سات بــتــاتــآ

مع العلم انه للادارة حق حذف اى مخالفه وهذا ما نقوم به دوما

ونشكر تعاون كل من يبلغنا ان وجدت مخالفه لدينا

»» إبراء ذمة إدارة المنتدى ، امام الله وامام جميع الزوار والاعضاء ، على مايحصل من تعارف بين الاعضاء او
 
 زوار على مايخالف ديننا الحنيف ، والله ولي التوفيق
الساعة الانبتوقيت السعودية
»»يرجى التسجيل بايميل صحيح حتى لا تتعرض العضوية للحذف و حظر الآى بى
.:: لمشاهدة أحسن للمنتدى يفضل جعل حجم الشاشة (( 1024 × 780 )) و متصفح فايرفوكس::.

https://i.servimg.com/u/f68/14/78/50/28/ousoo_10.jpg
أختر لغة المنتدى من هنا